SENASTE NYTT!


Här hittar du nylanserade produkter och andra spännande nyheter!

Erbjudanden och kampanjer

När vi har lanserat en ny kampanj eller ett nytt erbjudande lägger vi upp information om det här. Håll utkik efter uppdateringar!

Real Deals

Crispy Burger

En krispigt god burgare som passar perfekt som ett mellanmål eller som ett tillägg till din meny, och nu får du den för endast 15 kronor! Så skynda dig till din närmaste KFC och slå till medan du kan!

 

Double Krunch Burger

Med två Crispy Strips, krispig isbergssallad och kryddig peppar-mayonnaise samlat i ett sesamfrö-garnerat bröd lämnar den här burgaren ingen besviken.

Double Krunch Meal

En Double Krunch, en mellan side och en mellan dryck för 49 kronor. Bättre Deal får man leta efter!

Snackbox

Ett enkelt val för alla kycklingälskare! I en Snackbox får du antingen 2 Crispy Strips eller 3 Hot Wings tillsammans med en stor Pommes Frites. 

 

 

Sharebox

En Sharebox innehåller 5 Filet Bites och 5 Hot Wings och är, precis som det låter på namnet, perfekt att dela med ett par kompisar! Köp den som ett tillägg till era menyer eller dela på den som ett mellanmål.

Chick'n Share

En kyckling-Deal som passar perfekt till att dela med en kompis! Välj mellan 15 Hot Wings eller 5 Original Recipe.

Hot Wings Bucket Meal

En Bucket lastad med våra kryddigare Hot Wings! Detta är en meny för två som vi har skapat så att du kan få en trevlig stund med din kompis, partner eller kanske bror. Smaklig måltid!

Ett Hot Wings Bucket Meal innehåller 20 Hot Wings, 2 mellan sides och 2 mellan dryck.

Dagens Lunch

Ett prisvärt lunchstopp!

Hos oss kan du äta lunch för 59 kronor varje vardag mellan kl. 11-14! Nedan kan du se vilka rätter som gäller för de olika vardagarna.

Måndag: Crispy Strips Meal

Tisdag: Hot Wings Meal

Onsdag: Zinger Burger Meal

Torsdag: Filet Bites Meal

Fredag: BOSS Meal