Frågor & svar


Dina frågor är viktiga för oss – här hittar du några utav de vanligaste.

01.
open
Hur hittar jag information om näringsvärden och allergier?
02.
open
Finns det kalorisnåla alternativ på KFC?
03.
open
Vad finns det för vegetariska alternativ?
04.
open
Varför finns inte den amerikanska menyn även i Sverige?
05.
open
Är maten verkligen hemlagad på KFC?
06.
open
Var kommer er kyckling ifrån?
07.
open
Hur behandlas era kycklingar?
08.
open
När kommer det finnas svensk kyckling på KFC?
09.
open
Är er kyckling densamma som man köper i livsmedelsbutiker?
10.
open
Hur fräsch är er kyckling?
11.
open
Använder KFC riktiga kycklingar?
12.
open
Används antibiotika och tillväxthormoner i uppfödningen av era kycklingar?
13.
open
Säljer ni genmodifierad kyckling?
14.
open
Säljer ni klordoppad kyckling?
15.
open
Tillsätts någon smak till kycklingen?
16.
open
Säljer ni halal-kyckling?
17.
open
Använder KFC palmolja i frityroljan?
18.
open
Återvinner ni avfall i restaurangerna?
19.
open
Hur hanterar ni matsvinn i era butiker?
20.
open
Vad har ni för miljöambitioner när det byggs nya restauranger?
21.
open
Hur ofta städas era kundtoaletter?
22.
open
Hur testas era restauranger?
23.
open
Hur säkerställer ni att er mat är ordentligt tillagad?
24.
open
Finns det någon risk för att annan typ av kött kan serveras hos KFC istället för kyckling?
25.
open
Det fanns en KFC-restaurang i Sverige (Sveavägen, Stockholm) under 80-talet. Varför försvann den?
26.
open
Behöver vi verkligen ytterligare en snabbmatskedja i Sverige?
27.
open
Var kommer ni att öppna fler restauranger?
28.
open
Kan jag driva en egen KFC-restaurang?
29.
open
Har ni hemkörning?
30.
open
Hur söker jag jobb på KFC?
31.
open
Hur ställer ni er till de underliga rykten som går om KFC?
32.
open
Jag har ett klagomål eller en synpunkt. Vem ska jag kontakta?