Header

Tävlingsregler


Här hittar du regler som gäller för aktuella tävlingar. Lycka till!

Tävlingsregler

Här hittar du vilka tävlingar som är på gång och vilka regler som gäller. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t ex. Instagram. Om vi har tävlingar där bilder förekommer så förbehåller vi oss rätten att rapportera bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

 

Regler
OBS! Ett krav för ditt deltagande är att din Instagramprofil är offentlig. Om den är privat kommer vi inte kunna se ditt bidrag, därför rekommenderar vi att du stänger av det privata läget under tävlingens gång.

För att delta i tävlingen ska du hitta Sanders i Malmö och ta en selfie med honom. Sedan ska du lägga upp fotot på Instagram och tagga bilden med #HittaSanders samt #KFCsverige. Om du inte taggar din tävlingsbild med dessa två taggar kommer vi inte kunna hitta din bild och ditt deltagande i tävlingen blir därmed ogiltigt.

Det bästa bidraget vinner en Bucket i veckan i ett helt år räknat från och med vecka 36 2017. Förutom förstapriset delar vi ut 30 gratis Buckets.

OBS! Detta är inte den riktiga Colonel Sanders, utan en utklädd skådespelare.

 

Regler som alltid gäller vid våra tävlingar

Samtliga tävlingar och erbjudanden

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset kan ej kombineras med andra erbjudanden eller bytas mot kontanter.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, hos t ex. instagram. Dessa tävlingar är inte sponsrade, rekommenderade, administrerade eller associerade med Instagram.

Instagramtävlingar

Om vi har tävlingar där bilder förekommer så förbehåller vi oss rätten att rapportera bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande.

Vinnarna kontaktas via Instagram. En jury från Nordic Service Partners Holding AB utser vinnarna, och juryns beslut kan ej överklagas.

Viktigt är också att hålla en god ton mot varandra i kommentarsfältet.

Lycka till med tävlandet!