Header

KARRIÄRVÄGAR

Vi rekryterar löpande ny personal och är därför alltid på jakt efter engagerade personer som vill jobba tillsammans i ett härligt gäng, gillar högt tempo och har en fin känsla för service. Ser du snarare utmaningar än problem? Gillar du att utvecklas och lära dig nya saker? Då är ett jobb på KFC Sverige garanterat något för dig! Vi älskar nämligen att bidra och låta människor utvecklas hos oss. Fem av sju personer i KFC Sveriges ledningsgrupp började själva på restauranggolvet som medarbetare under tonåren och har sedan utvecklats till att bli VD, Marknadsdirektör, HR-Direktör, Driftschef mm.

För att börja arbeta på KFC Sverige ska du ha fyllt 16 år.

 

När man jobbar hos oss kan man ha lite olika roller.

 

Medarbetare

Som medarbetare arbetar man i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket.

Som kassa-och Drive-Thru medarbetare arbetar du med att paketera beställningar och servera gästerna  med den absolut bästa och snabbaste servicen.

I köket jobbar man som kock med huvudansvar för tillagningen av all kyckling i restaurangen. Du marinerar, panerar samt friterar kycklingen och är ytterst ansvarig för att det alltid finns fräsch, varm kyckling färdig till våra gäster.

En annan station på restaurangen är den vi kallar för Mid station. Den fungerar som en supportfunktion till kassapersonalen där du arbetar med att göra hamburgarna och packa vår världsberömda kyckling i boxar och buckets.

Arbetsledare

I rollen som arbetsledare ansvarar du för restaurangens drift under skiften. Arbetsledaren fördelar arbetsuppgifter, säkerställer att rutiner följs och att gästerna får en bra upplevelse hos oss vad gäller maten, servicen och renligheten i restaurangen.

Arbetsledaren har många gånger börjat hos oss på KFC som medarbetare eller kock och sedan genomgått vår internutbildning till just arbetsledare.

 

Biträdande restaurangchef

En biträdande restaurangchef fungerar som en högra hand till restaurangchefen och stöttar restaurangchefen i dennes samtliga ansvarsuppgifter. Man ansvarar för driften när restaurangchefen inte är där, och hjälper även till att utbilda och introducera medarbetare och arbetsledare.

 

Restaurangchef

En restaurangchef ansvarar för allt som sker på restaurangen. Exempel på arbetsområden är personalansvar, schemaläggning, arbetsmiljö, ekonomi, rekrytering, utbildning och marknadsföring.