Header

Karriärvägar

När vi rekryterar ny personal söker vi engagerade personer som vill jobba med människor, är stresståliga och har känsla för service. Ser du snarare utmaningar än problem? Gillar du att utvecklas och lära dig nya saker? Då är ett jobb på KFC i Sverige för dig!

 

Roller hos oss


Medarbetare

Som medarbetare arbetar man antingen i kassan eller på midstation. Som kassamedarbetare arbetar du med att servera gästerna och ser till att de får den absolut bästa servicen. Du kan även komma att arbeta på den station vi kallar för midstation, där maten plockas ihop och där även vissa av fritöserna finns. Midstation är mer av en supportfunktion till kassapersonalen där du arbetar med att göra hamburgarna och packar vår världsberömda kyckling i boxar och buckets.


Kock

Som kock har du huvudansvaret för produktion av all kyckling i restaurangen. Du marinerar, panerar samt friterar kycklingen och är ytterst ansvarig för att det alltid finns kyckling färdig till våra gäster.


Teamcoach

Som teamcoach så fungerar du som Arbetsledarens högra hand, och hjälper till med uppgifter som att utbilda teamet, säkerhetsställa att gästerna har det så bra som möjligt och att kycklingen alltid är av högsta kvalitét.

Teamcoach-rollen är många gånger en introduktion till nästa steg på karriärstegen – Arbetsledare


Arbetsledare

I rollen som arbetsledare ansvarar du för restaurangens drift under ett av dagens skift. Arbetsledaren fördelar arbetsuppgifter, säkerställer att både rutiner följs och att gästerna får en bra upplevelse hos oss vad gäller maten, servicen och upplevelsen i restaurangen. Arbetsledaren har många gånger börjat hos oss på KFC som medarbetare eller kock och som sedan genom internutbildning gått vidare till just arbetsledare.


Biträdande restaurangchef

En biträdande restaurangchef fungerar som en högra hand till restaurangchefen och stöttar restaurangchefen i dennes samtliga ansvarsuppgifter. Man ansvarar för driften när restaurangchefen inte är där, och hjälper även till att utbilda personal.


Restaurangchef

En restaurangchef ansvarar för allt som sker på restaurangen. Exempel på arbetsområden är arbetsmiljö, ekonomi, rekrytering, utbildning och marknadsföring.