På KFC är vi stolta att presenterar vår världskända kyckling tillagad enligt en tradition av kvalitet och smak. Hos oss handlar allt om äkta 100% kyckling, tillagad med omsorg och passion precis som Colonel Sanders gjorde det. Varje tugga av vår kyckling är en smakupplevelse av krispig perfektion.

Vi tar stolthet i att servera kyckling av högsta kvalitet, tillredd enligt Colonel Sanders hemliga recept för hand i våra restauranger, för att ge dig den autentiska KFC-upplevelsen varje gång.

Originalet från 1939

Efter att Colonel Sanders fulländade det oslagbara receptet till KFC:s originalprodukt 1939 har den välsmakande kycklingen spridit sig världen över. Kycklingen marineras i minst två timmar och paneras därefter av en certifierad kock i 11 olika örter och kryddor enligt Colonel Sanders hemliga recept!

Det finns totalt 5 olika delar av vår Original Recipe (lår, drumstick, vinge, revben och bröst), delarna som du får i din meny är helt slumpartad.

Vår Meny

KFC engagerar sig starkt för att leverera mat av högsta kvalitet till sina kunder. Vårt åtagande för god mat sträcker sig genom hela processen, från ingrediensval, tillagningen och slutligen maten vi serverar på våra restauranger. Vår kyckling tillagas enligt det unika originalreceptet från Colonel Sanders själv, vilket garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen att hitta alla nya fantastiska smaker!

Hot Wings

Våra utsökta Hot Wings marineras i en starkare marinad i minst två timmar och paneras därefter av våra kockar i en speciell panering som gör att de får en extra krispig yta när de tillagas.

Chicken Welfare

KFC Sverige stödjer European chicken commitment

Kyckling är det vi kan bäst. Därför vet vi att det inte bara är viktigt att kycklingen smakar bra utan även att den har fått bästa möjliga omvårdnad från dag ett. Vi kommer år efter år att visa dig alla framsteg och förbättringar som görs inom KFC och uppmuntra branschen att göra detsamma, så att vi alla kan arbeta för att förbättra livet för kycklingarna!

Crispy Strips

Våra Crispy Strips är gjorda på kycklingens innerfiléer och är perfekta för att dippa i såser eftersom de är helt benfria. Filéerna marineras och handpaneras därefter av våra certifierade kockar i en speciell panering som gör att de får en extra krispig yta när de tillagas!